Κατερίνα Γκαγκάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Επικοινωνιολόγος, Perception Management Specialist

H Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Eπικοινωνιολόγος.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της ως Ψυχολόγος και στη συνέχεια στράφηκε στον Τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Perception Management και Brand Ιmage Βuilding και πολυετή εμπειρία στην Εταιρική Επικοινωνία, ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες καθώς και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Οργανισμούς.

Ενδεικτικά, διετέλεσε για επτά χρόνια, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στη VODAFONE και για 10 χρόνια διαχειρίστηκε την επικοινωνιακή στρατηγική όλων των εταιριών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη συνέχεια ανέλαβε τη διεθνή επικοινωνιακή καθοδήγηση της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και σήμερα δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και Διαχείρισης Φήμης σε εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και ως Σύμβουλος Διαχείρισης Εικόνας σε πρόσωπα της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής και της βιομηχανίας της Ψυχαγωγίας. Ταυτόχρονα είναι ραδιοφωνική παραγωγός, τηλεοπτική σχολιάστρια και αρθογράφος σε πολιτικό site.

Έχει σπούδασει Ψυχολογία και ακολούθησε  μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή  Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science και στο Perception Management στο New York University.