ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το 12ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management θα διεξαχθεί στις 12,13 και 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στις εργασίες του κορυφαίου εκπαιδευτικού θεσμού στο χώρο μας, με θεματικό άξονα:

2020-2030: Προάγοντας την Υγεία στην εποχή του «ευφυούς» επιχειρείν

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα πολυθεματικό, υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα, πλήρως εναρμονισμένο με τις τάσεις που ήδη διαμορφώνουν τη νέα πραγματικότητα στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, τo 12ο Συνέδριο θα εστιάσει στις νέες εξελίξεις και τάσεις που θα μας απασχολήσουν έντονα τη δεκαετία που ξεκινά, ώστε να εμβαθύνουμε στις πρακτικές που θα οδηγήσουν στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας όλων των εμπλεκομένων Φορέων του κλάδου, των Αρχών, των Συστημάτων Υγείας, των φαρμακευτικών εταιρειών και εν τέλει των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους Ασθενείς.

Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος θα αποτελέσει η συζήτηση υπό μορφή debate μεταξύ σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου της Υγείας, με θέμα τη φαρμακευτική πολιτική στο άνοιγμα της νέας δεκαετίας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναπτυχθούν επίσης οι διαφορετικές προσεγγίσεις της αξίας της Καινοτομίας από τους διαφορετικούς εταίρους του κλάδου, οι νέες διαστάσεις της πρακτικής της Αυτοφροντίδας, η βέλτιστη ενσωμάτωση των αρχών της Ψηφιακής Υγείας στην εταιρική στρατηγική, αλλά και τα νέα μοντέλα εξέλιξης των στελεχών του κλάδου μας.

Έχουμε την πεποίθηση ότι με το πέρας των εργασιών του επιστημονικού προγράμματος, θα έχετε αποκομίσει γνώσεις, αλλά και «τροφή για σκέψη», που θα σας βοηθήσουν να ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα επισφραγίσει ο καταξιωμένος θεσμός των «Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ.», μέσω του οποίου θα βραβευτούν οι πλέον σύγχρονες και καινοτόμες στρατηγικές στο χώρο του φαρμακευτικού management κατά τη διετία 2018-2019.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σας καλωσορίσουμε στο 12ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management και αναμένουμε ότι με την ενεργό συμμετοχή σας στο διάλογο θα συμβάλετε κι εσείς από την πλευρά σας, στην επιτυχία της διοργάνωσης.Με εκτίμηση,
Για την Οργανωτική Επιτροπή
Eκ μέρους της Ε.Ε.Φα.Μ.

Σπύρος Φιλιώτης
Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-LILLY

Γιώργος Αλεβιζόπουλoς
Γενικός Διευθυντής AENORASIS

Σοφία Νάσιου
Πρόεδρος Δ.Σ.

Οι Πρόεδροι ΟΕ 12ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το Συνέδριο Φαρμακευτικού Management πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί την κορυφαία εκπαιδευτική διοργάνωση για τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς!

  • ΣΥΝΕΔΡΟΙ

    150€
  • ΜΕΛΗ Ε.Ε.Φα.Μ.

    120€
  • ΦΟΙΤΗΤΕΣ

    ΔΩΡΕΑΝ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

* Για τους συναδέλφους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, η εγγραφή στο Συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ