Ντανιέλα Μάλο

Ντανιέλα Μάλο

Product Manager VIAN
Επικεφαλής Οργανωτικής Επιτροπής

Η Ντανιέλα Μάλο ειδικεύεται στην διαχείριση προϊόντων ΜΗΣΥΦΑ και προϊόντων Αυτοφροντίδας. Από το 2013 εργάζεται στην εταιρεία ΒΙΑΝ, μέλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, και τα τελευταία 5 χρόνια έχει στην ευθύνη της τη σειρά προϊόντων DEPON, το Νο1 σε πωλήσεις αναλγητικό στην Ελλάδα, έχοντας καταφέρει να επιτύχει σημαντική περαιτέρω αύξηση πωλήσεων εφαρμόζοντας 360 marketing approach. Έχει διατελέσει σε θέσεις Digital Manager, Key Account Manager και Marketing Manager ποικίλων προϊόντων Αυτοφροντίδας σε εταιρίες του χώρου της υγείας. Ξεκίνησε την πορεία της στον κλάδο της Υγείας, ως Υπεύθυνη Ερευνών Αγοράς, έχοντας συμμετάσχει στην συγγραφή μελετών της πορείας των ελληνικών εξαγωγών.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μάρκετινγκ και Digital Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο Διεθνούς Εμπορίου.

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ε.Φα.Μ., Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του 12ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management και μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.